Piarista

VITORLÁSTÁBOR

Kezdőlap - Tábor - Üdülő - Beszámolók - Képek - Jelentkezés - Visszajelzés - Kapcsolatok


 

 

Tisztelt jelentkező diákok!

1. A Piarista Vitorlázó Egyesület 2019-es vitorlástáboraiba egy új weboldalon keresztül tud jelentkezni. Az új weboldal címe: https://dev.vitorlazas.piarista.hu/. Kérjük, látogasson el az új weboldalra és ismerje meg!
2. A weboldal használatához szükség van regisztrációra is. Jó, ha a regisztrációt a vitorlázó gyermek teszi meg és nem a szülő. A felületen elküldött jelentkezésekről a szülő is fog kapni értesítést.
3. Kérjük a jelentkező diákokat, hogy regisztrálják magukat a weboldalon! Erre a https://dev.vitorlazas.piarista.hu/regisztracio címen van lehetőség. Olyan e-mail címet kell megadni, amit rendszeresen olvasnak és olyan jelszót kell megadni, amit nem fognak elfelejteni.
4. A regisztrációt és a bejelentkezést követően van lehetőség az egyéni jelentkezési lap kitöltésére.
5. Az egyéni jelentkezési lapon csak pontos és valódi adatokat szabad megadni.
6. A jelentkezési lapot mindig ellenőrizni kell mielőtt jóváhagyásra elküldik.
7. Az elküldött egyéni jelentkezési lapon megadott információk és adatok megváltoztatására nincs lehetőség a rendszerben.
8. Ha valakinek feltétlen változtatásra van szüksége (pl. lakcíme megváltozott), akkor ezt e-mail-en kell kérnie a hello@vitorlazas.piarista.hu címen. A frissítés több napot is igénybe vehet.
9. Az egyéni jelentkezési lapon van lehetőség támogatás felajánlására vagy kérésére. Fontos, hogy a jelentkező diákok mindig megkérdezzék szüleiket arról, hogy mennyi támogatást tudnak adni vagy mekkora támogatásra van szükségük.
10. Az egyéni jelentkezési lapon fel kell tölteni az úszástudás igazolásáról szóló nyilatkozatot. Ehhez a művelethez ezt a nyomtatványt kell használni: https://goo.gl/Degv5R. A pdf fájlt le lehet tölteni és ki lehet nyomtatni, ezt követően ki kell tölteni és digitalizálva visszatölteni. Elsősorban pdf fájlt fogad el a rendszer.
11. Az egyéni jelentkezéshez csatolni kell a pártoló tagdíj befizetéséről szóló nyugtát. A tavalyi évhez hasonlóan, kérjük, csatolják az átutalásról szóló igazolást, amit a bankjuk webes felülete generál.
12. Az elküldött egyéni jelentkezési lapokat ellenőrzést követően hagyjuk jóvá. Az ellenőrzés több napot is igénybe vehet. A rossz vagy hibásan kitöltött egyéni jelentkezési lapokat töröljük a rendszerből, így a jelentkező diáknak lehetősége van azt ismét kitölteni és elküldeni.
13. Az egyéni jelentkezési lapok jóváhagyását 2019. január 29-én, kedden 23.59-kor ideiglenesen leállítjuk. Az addig beérkezett kéréseket ellenőrizni fogjuk. A határidőt követően érkezett egyéni jelentkezési lapokat csak a következő héten tudjuk jóváhagyni.
14. Az egyéni jelentkezési lap jóváhagyását követően lehetőség nyílik egyéni vagy csoportos jelentkezésre is.
15. Ha a diákok együtt szeretnének jelentkezni valamelyik táborba, akkor jelentkezési csoportokat hozhatnak létre és azon keresztül együtt jelentkezhetnek a kiválasztott táborokba.
16. Egy-egy turnusba 25 fő jelentkezhet.
17. A táborokba való jelentkezés kezdete: 2019. február 1. (péntek)
18. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tavalyi évben a legnépszerűbb turnusok 8 (nyolc) perc alatt teltek meg. 
19. A leadott jelentkezések törlésre lehetőség van a rendszerben.
20. Mivel ezt a rendszert, jelentkezési felületet először használjuk, előfordulhat, hogy lesznek bizonyos fennakadások. Ezen problémák kiküszöböléséért és javításáért mindent megteszünk, de egyben a diákok és szülők türelmét is kérjük! A felmerült hibákat a hello@vitorlazas.piarista.hu e-mail-címre tudják elküldeni.
21. Minden kérdésükkel és kérésükkel forduljanak a táborokat szervező csapathoz a hello@vitorlazas.piarista.hu e-mail-címen!

22. Az egyéni jelentkezés leadásához két dokumentumra lesz szükség:
A. Úszástudás igazolása
Az egyéni jelentkezési lapon fel kell tölteni az úszástudás igazolásáról szóló nyilatkozatot. Ehhez a művelethez ezt a nyomtatványt kell használni: https://goo.gl/Degv5R. A pdf fájlt le lehet tölteni és ki lehet nyomtatni, ezt követően ki kell tölteni és digitalizálva visszatölteni. Elsősorban pdf fájlt fogad el a rendszer.
B. Pártoló tagdíj befizetésének igazolása
A pártoló tagdíj mértéke 2019-ben 10.000,- azaz tízezer forint/fő. Ezt az összeget csak átutalással lehet befizetni az egyesületünk számára. (Kérjük, hogy most semmi esetre sem küldjenek 10.000,- forintnál többet. Ennyi a pártoló tagdíj, ennyinek a befizetésére van szükség a jelentkezéshez.
Piarista Vitorlázó Egyesület
1052 Budapest, Piarista köz 1.
adószám: 18071250-1-42
bankszámlaszám: 10700347-69707085-51100005 (CIB Bank)

Az átutalás megjegyzés rovatába 3 (három) információt kell feltüntetni:
1. a diák neve (pl. Kovács Lajos)
2. „pártoló tagdíj” kifejezés
3. lakcím (pl. 1073 Budapest, Szép utca 9.)
Tehát pl. így kell kinéznie az átutalási megjegyzésnek: „Kovács Lajos pártoló tagdíj 1073 Budapest, Szép utca 9.”

Az átutalásról szóló igazolást töltsék le a bank webes felületéről és csatolják a jelentkezési felülethez! Tavaly több hiba is volt ebben a folyamatban. Nem megfelelő, ha lefényképezik a monitort az utalás közben! Nem fogadunk el kézzel, folyóírással írt önigazolást az átutalásról! Nem kell az egész bankszámla kivonatát elküldeni!

A pártoló tagdíj az egyesület működését biztosítja. A befizetés visszatérítése nem áll módunkban!
A vitorlástáborok 2019-es díja kb. 30.000,- forint/fő/hét lesz. (Ebből a díjból már le fog jönni a tagdíjként befizetett 10.000,- forint.) Mivel eséllyel pályázunk programjaink támogatására, így valószínűleg a tavalyi jelentkezési díjnál kisebb összeget kell majd kérnünk a diákoktól egy-egy hétért. Ha nyer a pályázatunk, akkor 20.000,- forint lesz a tábor költsége, tehát a tagdíjon felül már csak 10.000,- forintot fogunk kérni. Ha nem nyer a pályázatunk, akkor kb. 30.000,- forint lesz a tábor költsége, így még 20.000,- forintot fogunk beszedni. Kérjük, hogy most semmi esetre sem küldjenek 10.000,- forintnál többet. Ennyi a pártoló tagdíj, ennyinek a befizetésére van szükség a jelentkezéshez.

2019. január 8.
Zsódi Viktor


 

 

 

Kezdőlap - Tábor - Üdülő - Beszámolók - Képek - Jelentkezés - Visszajelzés - Kapcsolatok